Podsused Challeger No. 64 - STOLNI HOKEJ 2015/16 ANTE PORTAS !!!

Jučer je u našoj dvorani održan Podsused Challenger br. 64 koji je ujedno značio i početak sezone 2015/16.
Na turniru je nastupilo svega 5 igrača ali je zbog dvokružnog sustava igranja ipak bilo jako zanimljivih utakmica.
Rezultati :
1. Kristijan Curkovic
2. Marko Curkovic
3. Tomislav Cigula
4. Vjekoslav Kufrin
5. Tomislav Jeličić
Na turniru je bio prisutan i naš šef logistike i sigurnosne službe Šerif Zrinko kao i Crazy Bob.

Sa sezonom smo dakle započeli, nadamo se da će nam se broj povećavati iz tjedna u tjedan iako svi mi imamo svoje osobne stolnohokejaške neprijatelje u obliku žena, djece, posla ili škole.
Ovaj turnir je ujedno bio i pripremni turnir za HR stolnohokejašku ekspediciju u Rigu početkom prosinca. Letimo AirBalticom, karte su nam v žepu a nadamo se da nas neće oboriti ni Rusi ni Đihadisti ni svemirski otpad.
Nakon turnira uz pivu u našoj stalnoj bazi Rauchu je dogovoren i sustav bodovanja za prvenstvo Hrvatske za sezonu 2015/16 : Bodovat će se svi turniri, i HR i međunarodni, gdje nastupi bilo koji HR igrač, gledajući samo nastupe HR igrača.
Znači, na SLO Open u Kranju nas je bilo 7 iz RH, Kristijan je bio najbolji od nas; to je 7 bodova za njega, Vjekoslav 6 i tako redom za svaki slijedeći turnir uključujući i Challengere.
Na kraju sezone, pobjednici će dobiti vrijedne nagrade ali ćemo još razmisliti o kategorijama, tako da možda odlučimo dodijeliti nagradu za najljepšu stolnohokejašicu sezone umjesto ukupnom pobjedniku sezone; nikad se nezna :)

Slijedeći turnir je na rasporedu u Ponedeljak 09.11. u 19.15 u našoj dvorani SD "Sutinska Vrela" u Podsusedu.
Pozdrav od Zagrebačkih Kitova !!!