Podsused Challenger No. 58

Nakon točno dvije godine, ponovno je krenula serija Podsused Challengera. Jučer je u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu odigran turnir broj 58.
Igrači su se očito u ove dvije godine zaželjeli stolnog hokeja tako da je odaziv bio poprilično visok; čak 11 igrača. uz nastup i jednog novog igrača, kojeg ovog puta posebno pozdravljamo a to je Tomislav Krpan.
Turnir je odigran pod budnim okom našeg prijatelja kluba a to je Šerif Zrinko Klabučar za kojeg predlažem da ga ubuduće imenujemo predsjednikom komisije za regularnost natjecanja na našim turnirima.

Igralo se po sistemu svatko sa svakim, a nakon toga prva četvorica u Play Off, uz borbu za 5, 7 i 9 mjesto.
U prvom dijelu turnira Kristijan je očito jedva dočekao da se može ponovno iživljavati na kolegama iz kluba tako da je s lakoćom pobijedio skoro svakoga, Vjeko je bio drugi a Marko treći. Za četvrto mjesto u Play Offu vodila se velika borba jer je čak 4 igrača imalo isti broj bodova i to Borna, Tom J, Tom C i Saša, ipak je zahvaljujući rezultatu u međusobnim susretima to mjesto pripalo Borni, nakon Roberta Jeličića najboljem junioru u RH.
Izdvajamo laganu pobjedu Saše nad Markom, pobjedu Tomislava Jeličića u "večitom derbiju" nad Tomislavom Cigula, odličnu igru Damira Mihalinca kao i sigurnu igru Vjekoslava Kufrina.
Posebno ističemo jedan polufinalni dvoboj između Marka i Vjekoslava koji bi se na momente mogao djeci prikazivati i u smislu antipropagande ovog sporta : Kako igrati produžetak bez golova da publika zaspi od dosade.
Na kraju je to izgledalo ovako :
1. Kristijan Ćurković
2. Vjekoslav Kufrin
3. Marko Ćurković
4. Borna Marciuš
5. Tomislav Cigula
6. Tomislav Jeličić
7. Saša Momčilović
8. Damir Mihalinec
9. Tomislav Klabučar
10. Laura Ćurković
11. Tomislav Krpan

Nadamo se da ćemo se i slijedećeg tjedna naći na istom mjestu u još većem broju. Sve je ovo u stvari uvertira i pripremni period za nastup na Czech Openu krajem Travnja gdje ćemo kako sad izgleda otići u velikom broju. Možda ćak tamo uspijemo oženiti i Bornu.
Veliki pozdrav od Kitova !!!

Komentari

Komentari ?