Podsused Challenger No. 60 - NOVE SNAGE KUCAJU NA VRATA

Jučer je u Podsusedu u našoj dvorani Sutinska Vrela odigran jubilarni, 60-ti po redu Podsused Challenger.
Na turniru je nastupilo ukupno 9 natjecatelja, bilo je pregršt uzbudljivih utakmica, iznenađenja i lijepih rezultata za skoro svakog od nas.
Krenimo redom :

U ligaškom dijelu je Tomislav Cigula ukupno gledajući, nakon dugo vremena, doslovno pomeo konkurenciju i zasluženo zauzeo 1. mjesto.
Četvrto mjesto je zauzeo Marko, zbog boljeg međusobnog omjera nad Bornom što je samo dokaz one stare narodne "Tko visoko leti - nisko pada"
Za 6 mjesto majstoricu su igrali Damir i Sven i ta utakmica nije bila ništa manje napeta nego kasnija borba u finalu za 1. mjesto između Kristijana i Marka.
Nešto agresivinijim pristupom, Tomislav Cigula je ovaj puta uspio za milimetar poremetiti koncentraciju ledeno hladnom Vjekoslavu i zasluženo osvojiti brončanu medalju.
Usprkos odličnoj igri Damir Mihalinec nije uspio ponoviti senzacionalan uspjeh od proteklog tjedna i iako je bio na dobrom putu, ovaj puta je bio tek 7.
Naš novi igrač Sven divovskim koracima grabi prema vrhu. Njegova brzina, smirenost i preciznost kao i činjenica da u svakom trenutku zna što hoće, donijeli su mu jučer odlično 6. mjesto, s time da je bio na pragu i pobjede nad Bornom.
Naš podmladak je bio kao i uvijek više nego dobar, Tomo Klabučar je bio izvanredan 9. a naša najbolja igračica trenutno, Laura, bila je izvrsna 8.
Konačni poredak :
1. Kristijan
2. Marko
3. Tomislav Cigula
4. Vjekoslav
5. Borna
6. Sven
7. Damir Mihalinec
8. Laura
9. Tomo Klabučar
Sve se je ovo odvijalo pod budnim okom našeg člana Bad Blue Šerifa, koji je pazio da sve bude u skladu s propozicijama i po pe esu. Sve u svemu, Damir i Sve predstavljaju veliki dobitak za naše turnire u natjcateljskom smislu i sad se tu polako formira grupa od 6-7 igrača koji u svako doba mogu iznenaditi nekog od favorita i time zakomplicirati situaciju u vrhu.
Sad ćemo imati pauzu od 2 tjedna a nakon toga krećemo u realizaciju zacrtanog cilja :
U Češku sad krenimo
da Bornu oženimo,
Puno bodova sakupimo,
i bačvu pive kupimo.

Veliki pozdrav od zagrebačkih Kitova !!!!