Podsused Challenger No. 61 - SVE NAS JE VIŠE A ČEŠKA NAS ČEŠKA

Jučer, na uskršnji Ponedeljak, odigran je 61. po redu Podsused Challenger.
S obzirom da nije bilo posebne najave i više smo nego zadovoljni brojem natjecatelja a još i više činjenicom da je u publici bilo mnoštvo navijača, znatiželjnika i naših budućih igrača.
U kratko vrijeme, ovo je već 4. turnir koji smo odigrali, sve nas je više a čini mi se da nam je atmosfera sve bolja i ugodnija za igru.
Uz vesele taktove Slovenske Polke, turnir nije ponudio nikakva iznenađenja, svaki igrač je u stvari obranio svoj pre-ranking iako je bilo mnoštvo zanimljivih dvoboja.
Izdvajamo nastupe našeg novog igrača Damira Brcka i ponovni nastup nakon dugo vremena Tiore Marciuš koja je vodila veliku borbu ( neuspješno ) za 7. mjesto s Laurom Ćurković.
Velika borba je bila i za 5. mjesto; T. Jeličić - Borna ali tu je stari lisac ipak bio spreman na sve i Borna nije imao šanse.

Ono što ovaj turnir čini lijepim je to što je stol za treniranje uvijek bio pun, na njemu su igrali Korina Rezar, Mark Rezar, Mislav i Jakov Kapuđija i ostali za koje očekujemo da nam se uskoro pridruže na našim turnirima.
Pokraj stolova, to su bili naš sveprisutni Šerif Zrinko, Zec i tajni agent Bob Pežekajac, tako da uz još nekog ponekog gosta u prolazu, možemo reći da se na turniru stvarno okupilo lijepo društvo što nam je posebno drago jer naš klub ne čine samo aktivni igrači nego i svi ostali koji svojim radom, zalaganjem i dobrom voljom doprinose sportskim rezultatima svakog pojedinca i kluba ukupno.

A još kad se potrefri da na isti turnir osim ovih koji su tu bili jučer dođu, Mihalinci, Momčilovići, Robi, Tomo, Sven i njegova ekipa, i svi drugi koje eventualno nisam spomenuo to će stvarno postati lokalni turnir s velikim rezultatima.

Inače, već nam cure sline na Češko pivo a onim neoženjenim muškim članovima i na Čehinje kao takve, tako da nas sve skupa Češka češka !!!!!!

Pozdrav od Kitova !!!!