Podsused Challenger No. 62 - KRUMPIROM DO POBJEDE

Jučer je u SD "Sutinska Vrela" odigran jubilarni, 62. po redu Podsused Challeger.
Nastupilo je 11 igrača i imali smo jedan prekrasan turnir, uz nastup jednog novog stolnohokejaša, Roberta Kufnera, kojeg posebno pozdravljamo.

Turnir je završio jednim velikim krumpirom s pomoću kojeg je Vjekolsav pobijedio Kristijana i osvojio 1. mjesto - čestitamo !
Svoju drugu broncu dohvatio je iznenađujuće Borna protiv Tomislava C. ali to i nije tako čudno s obzirom da ova dvojica treniraju možda i najviše od svih u zadnje vrijeme, praktički svakodnevno, spremajući se za Češku.
Kompletni rezultati :
1, Vjekoslav Kufrin
2. Kristijan Ćurković
3. Borna Marciuš
4. Tomislav Cigula
5. Marko Ćurković
6. Tomislav Jeličić
7. Sven nemet
8. Laura Ćurković
9. Damir Brcko
10. Robert Kufner
11. Tomo Klabučar
Izdvajamo siguran nastup Svena Nemete i njegovu čvrstinu u igri s kojom nije lak zalogaj ni puno iskusnijim igračima; još malo treninga i rada i hrvatski Stolni hokej će dobiti još jednog jako dobrog igrača.
Borna je definitivno dostigao nivo gdje se ravnopravno može boriti sa dva veterana Tomislava, dok su sva trojica sposbni povremeno iznenaditi i Marka i Vjekoslava, pa čak i u Play-Offu. Kristijan je za klasu iznad ali više ni on nije nedodirljiv. Uglavnom imamo situaciju da na 4 mjesta u Play Offu sline cure čak šestorici igrača i nakraju odući bod ili dva ili čak međusobna gol razlika. Još da dođu Robi Jeličić, Saša i Damir Mihalinec ( kome želimo brz oporavak ), eto nam turnira sasvim solidne kvalitete.
Inače, za nove igrače par riječi o propozicijam turnira :
Prvi dio turnira se igra po ligaškom sustavu, svatko sa svakim. Tako se dobije ukupni poredak s time da se prvo gleda broj bodova, pa međusobni omjer, pa gol razlika a u slučaju totalne izjednačenosti igra se majstorica ( jučer smo imali majstorice za 4. mjesto i 9. mjesto ).
Nakon toga počinje Play Off gdje Polufinale igraju 1. protiv 4. i 2. protiv 3. igrača iz lige.
Isto tako, igra se i za konačni poredak od 5. mjesta na dalje na način da 5. i 6. igraju za 5. mjesto; 7. i 8. igraju za 7. mjesto; 9. i 10. igraju za 9. mjesto itd a sve te utakmice se igraju na dvije dobivene partije.

S obzirom na lošu sreću ako u tjednu kad je veliki turnir odigramo PC, ovo je vjerojatno zadnji turnir prije Češke a ako se nešto promijeni, svi ćete biti obaviješteni.
O našim putešvstvijama po Češkoj bit ćete svakoako informirani, s time da na neke stvari ipak možda opalimo cenzuru :)

Pozdrav od Kitova !!!!