Podsused Challenger No. 63 - U NESKLADU S ŽENEVSKOM KONVENCIJOM

Nakon povratka iz Češke Republike, zemlje duhovith ljudi, pive, lijepih čehinja, mroževa i zanimljivih pjesmuljaka, vratili smo se u grubu stolnohokejašku realnost i odigrali PC broj 63.
Na turniru nas se skupilo ukupno 6, odigrali smo ga dvokružno pa nakon toga Play Off.
Koliko god smo svaki za sebe u Češkoj predstavljali svojevrsna iznenađenja, toliko smo ovdje međusobno protiv starih i poznatih protivnika morali prolijevati znoj za svaki osvojeni bod i zabijeni gol.
Da stvar bude gora, usred turnira doživjeli smo u domicilnoj dvorani, doma kod nas, pravi pravcati napad od strane KUDa KLAS, koji nas je napao svojim tajnim oružjem koje nije zavedeno Ženevskom konvencijom, a to su tamburice i uvježbavanje scenskog nastupa za svadbu.
Koliko god da smo mi sa svoje strane branili pojačavanjem Table Hockey Timera, nismo se uspijevali obraniti jer je protivnik bio kudikamo nadmoćniji, organiziraniji i spremniji za okršaj tim prije jer su u protivničkim redovima bile i neke naše bivše učiteljice odnosno razrednice pa se nismo mogli braniti.
Na kraju smo u ritmu tamburice, starih šlagera i svadbenog dovokoraka turnir priveli kraju uz veliki okršaj T. Jeličića i Borne za treće mjesto. Izdvajamo i odličnu igru Damira Mihalinca koji je osvojio odlično peto mjesto.
Ukupni rezultati :
1. Kristijan
2. Vjekoslav
3. Tomislav Jeličić
4. Borna Marciuš
5. Damir Mihalinec
6. Tomislav Cigula

Za slijedeći puta ćemo se naoružati i mi i ako nas KUD Klas ponovno napadne, branit ćemo se AC DC-jem, Sex Pistolsima i u najmanjnu ruku sa SIgue Sigue Sputnikom pa da vidimo ćija mater crnu vunu prede.
Pozdrav od zagrebačkih KITOVA !!!!!!