Slovenija Open KRANJ 2016

Počela je nova sezona stolnog hokeja !!
Naš klub je ovoga vikenda tradicionalno gostovao u Kranju na Slovenija Open 2016. U sastavu naše momčadi su bili Kristijan, Marko, Vjekoslav, Tomislav C. i Borna.
Rezultati su bili u skladu s količinom treninga - znači uglavnom slabi uz neke iznimke: Vjekoslav je odigrao jako dobar turnir i osvojio 4. mjesto a Borna je na kraju bio 14. jer u je Play Offu izgubio od kasnijeg pobjednika Leosa Hvižda. Napominjemo da Borna u svojoj konkurenciji osvojio i ZLATNU MEDALJU, to jest - pomeo je sve osnovnošolce - bravo za Bornu i Vjekoslava. Ostali rezultati : 7. Kristijan, 9. Marko, 18. Tomislav C.
U finalu je Hvižd pobijedio Vaclava Pikla, a Uroš Matanović je bio 3.
Bolji rezultati su postignuti u pauzi turnira gdje su Kristijan i Vjekoslav maznuli Kebabe kod Bosanca, a Marko, Tomislav i Borna napravili dar-mar u McDonaldsu gdje su stradali 5 Cheesburgera, BigMac, BigTasty, pomfriji i brdo Coca-cola, McDonuti i McFlury.
Sezona se nastavlja, na vidiku su turniri u Budimpešti, Slovačkoj, Brnu, Sevnici i Malmu, pa se nadamo da ćemo uskor negdje ponovo otići a možda odradimo i neki Podsused Challenger o čemu ćemo Vas na vrijeme obavijestiti.