II Kolo Hrvatske lige u stolnom hokeju

Nedjelja, Prosinac 15, 2013 - 10

II kolo Hrvatske lige u stolnom hokeju odigrano je u Nedelju, 15.12.2013 u Zagrebu.

Na turniru je nastupilo 9 renomiranih igrača, gdje se do zadnje sekunde nije znalo tko će izboriti ulazak u Play Off.
Na kraju je nakon Majstorice i cca 5 minuta dodatnog vremena, u obiteljskom obračunu i pravoj drami s elementima horora, trijumfirao Damir Mihalinec i tako zorno pokazao Roku tko je tata u kući te tako izborio nastup u Play Offu.

A u Play Offu nove drame i Shakespearovski zapleti : Prvo je gore spomenuti Damir Mihalinec izludio Tomislava Cigulu dovođenjem dvije utakmice u zonu Zlatnog gola, dok je Borna Marciuš poveo 1:0 protiv Vjekoslava suprotno svim očekivanjima. Ipak stvari su došle na svoje mjesto tako da je odigran očekivani finale Kristijan - Vjekoslav, gdje je Kristijan slavio. Izdvajamo veliku borbu za treće mjesto između 2 Tomislava; ovaj puta je Jeličić imao nešto više koncentracije i sreće te je u 5. utakmici zlatnim golom nakon dugo vremena izborio broncu.
I drugi Jeličić, Robi, je ostvario odličan rezultat osvojivši 5. mjesto dok su Marko i Borna razočarali.
Mihalinec Roko i Damir su pokazali da su obadvojica vanserijski talenti i da je budućnost pred njima. Ne sumnjamo da će se vrlo brzo uključiti u borbu za sam vrh.

Konačni rezultati :
1. Kristijan Ćurković
2. Vjekoslav Kufrin
3. Tomislav Jeličić
4. Tomislav Cigula
5. Robert Jeličić
6. Marko Ćurković
7. Borna Marciuš
8. Damir Mihalinec
9. Roko Mihalinec

Na tablici lige nije došlo do značajnijih promjena; Kristijan je prvi, a Vjekoslav mu puše za vrat. Borba za broncu je potpuno otvorena.
Slijedeće kolo igra se sredinom Siječnja 2014, pratite nas na Facebooku i ovdje i saznati ćete na vrijeme gdje i kade će to točno biti.

Veliki pozdrav od Kitova !!!

Komentari

bok, jel se mogu gdje vidjeti rezultati?

Za sada ne. A kaj te zanima ?