III Kolo Hrvatske lige u stolnom hokeju

Nedjelja, Siječanj 12, 2014 - 10

III Kolo Hrvatske lige u Stolnom hokeju 2013/14

Ovoga vikenda smo odradili i III Kolo ovosezonske Hrvatske Lige u stolnom hokeju. Na turniru je nastupilo 11 igrača ( 1 iz inozemstva ).
S obzirom da glavni favorit nije nastupio ( bere tratinčice po Austrijskim skijalištima ) mnogima od nas su procurile sline od pomisli na medalje.
Ligaški dio natjecanja je ponudio zanimljive rezultate, svakako je najveće iznenađenje napravio Borna Marciuš probivši se u gornji dio ždrijeba za Play Off, na četvrto mjesto. Dobar je bio i Tomislav Jeličić ali nitko još nije mogao ni naslutiti kakvo iznenađenje u stvari priprema ovaj stari lisac.
Obitelj Mihalinec je isto tako nastavila sa marljivim prikupljanjem iskustva a i njihov bodovni saldo je isto tako sve veći i veći.
Na kraju se situacija raspetljala ovako :
11 mjesto osvojio je naš novi igrač Tomislav Klabučar dok je 10 bila Laura Ćurković. 9 mjesto osvojio je Roko Mihalinec. Damir Mihalinec je u Play Offu ispao od Vjekoslava i zauzeo 8 mjesto. Siniša je ispao od Marka i zauzeo 7 mjesto. U obiteljskom obračunu Ronbert Jeličić je izgubio od Tomislava i zauzeo 6. mjesto dok je Borna naletio na plutajuću minu Tomislava Cigulu tako da se njegov prvobitni ushit zato što ga je izvukao ubrzo pretvorio u jecaj nakon što je izgubio glatko sa 3:0 i tako zauzeo 5. mjesto.
U polufinalu je Tomislav Cigula ispao od Marka a nakon prave drame Tomislav Jeličić je zlatnim golom u 5. partiji izbacio favoriziranog Vjekoslava i izborio svoj prvi finale.
Na kraju je slavio Marko i time dodatno zakomplicirao stanje na tablici. Otvorena je borba za sve pozicije, slijedeće kolo je na rasporedu sredinom Veljače o čemu ćete biti obavješteni na ovim stranicama.
Pozdrav od Kitova !!!